Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Swedegate Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-9074

Telefon

-

Adress

Vagnmakarebyn 3D
218 40 Bunkeflostrand

Antal ansvariga

2 st

Vad är Swedegate Handelsbolag?

Swedegate Handelsbolag är ett handelsbolag som kommer att leverera IT-lösningar för två olika inriktningar. kommer att jobba med marknadsföring och säljstrategier på Internet och utveckla lösningar för att sälja och marknadsföra egenutvecklade produkter eller andra företagsprodukter och tjänster. kommer även att utveckla system för analys av värdepapper. Detta system kan antingen säljas som produkt eller som olika typer av tjänster via en webbportal. Läs mer om Swedegate Handelsbolag

Vagnmakarebyn 3D

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Swedegate Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Swedegate Handelsbolag består av

Bolagsman

Peter Lindeberg (49)

Fredrik Åberg (47)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Swedegate Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Swedegate Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-9074
Firmanamn Swedegate Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vagnmakarebyn 3D
Postadress 218 40 Bunkeflostrand
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-19
Firmanamn registrerat 2007-06-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget kommer att leverera IT-lösningar för två olika inriktningar. Bolaget kommer att jobba med marknadsföring och säljstrategier på Internet och utveckla lösningar för att sälja och marknadsföra egenutvecklade produkter eller andra företagsprodukter och tjänster. Bolaget kommer även att utveckla system för analys av värdepapper. Detta system kan antingen säljas som produkt eller som olika typer av tjänster via en webbportal.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Swedegate Handelsbolag

Swedegate Handelsbolag registrerades 2007-06-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Swedegate Handelsbolag är Peter Ingemar Lindeberg och Lars Fredrik Åberg.

Swedegate Handelsbolag har organisationsnummer 969727-9074. Swedegate Handelsbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Swedegate Handelsbolag på adress Vagnmakarebyn 3D, 218 40 Bunkeflostrand.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Malmö.

Registrerat på adressen

Vagnmakarebyn 3D
218 40 Bunkeflostrand
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress