Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag

Organisationsnummer

969727-9058

Adress

Roppered Hagalund 1
516 96 Aplared

Antal ansvariga

2 st

Vad är Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag?

Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Koordinering, planering och arrangerande av alla sorters events såsom bröllop, fester, mässor, företagsarrangemang m.m. Uppsättning av dekor samt styling och dekoration av hem och eventlokaler med uthyrning av tillhörande produkter. Design och försäljning av produkter tillhörande vår verksamhet. Samt verksamhet förenlig med ovan nämnda områden. Läs mer om Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag

Roppered Hagalund 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Camilla Haraldsson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag består av

Bolagsman

Mikael Haraldsson (53)

Camilla Haraldsson (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-9058
Firmanamn Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Roppered Hagalund 1
Postadress 516 96 Aplared
Säte Borås, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-19
Firmanamn registrerat 2009-04-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2016-05-12
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2016-05-12
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
96090 - Övriga konsumenttjänster
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Koordinering, planering och arrangerande av alla sorters events såsom bröllop, fester, mässor, företagsarrangemang m.m. Uppsättning av dekor samt styling och dekoration av hem och eventlokaler med uthyrning av tillhörande produkter. Design och försäljning av produkter tillhörande vår verksamhet. Samt verksamhet förenlig med ovan nämnda områden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45840899
Besöksadress: Roppered Hagalund 1
Postnummer: 516 96
Postort: Aplared
Län: Västra Götalands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 076-112 12 32
Arbetsställenummer: 45840899
SNI-kod: 96090 - Övriga konsumenttjänster
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag

Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag registrerades 2007-06-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2016-05-12 och aktivt i momsregistret sedan 2016-05-12.

Bolagsmän i Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag är Klas Åke Mikael Haraldsson och Camilla Christine Marie Haraldsson.

Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag har organisationsnummer 969727-9058. Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag har säte i Borås. Det går bra att ta kontakt med Fest- & Bröllopsagenturen i Sverige handelsbolag på telefonnummer 076-112 12 32.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Borås kommun.

Registrerat på adressen

Roppered Hagalund 1
516 96 Aplared
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: