Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-9017

Telefon

070-371 99 79

Adress

Lindekullsvägen 5
314 91 Hyltebruk

Antal ansvariga

2 st

Vad är RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag?

RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Bygg bransch, fastighetsbransch och hantverk samt därmed förenlig verksamhet. Trädfällning, trädgårdsskötsel och snöskottning. Specialite : avancerad om och - tillbyggnad. Nybyggnation och reparationer. Uthyrning och montering av byggställningar. Projektering och ritningar för byggnad och trädgård. Kundkrets : företag och privatpersoner. Läs mer om RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag

Lindekullsvägen 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag består av

Bolagsman

Elisabet Nystrand (57)

Jonas Nystrand (49)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-9017
Firmanamn RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lindekullsvägen 5
Postadress 314 91 Hyltebruk
Säte Höör, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-19
Firmanamn registrerat 2007-06-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bygg bransch, fastighetsbransch och hantverk samt därmed förenlig verksamhet. Trädfällning, trädgårdsskötsel och snöskottning. Specialite : avancerad om och - tillbyggnad. Nybyggnation och reparationer. Uthyrning och montering av byggställningar. Projektering och ritningar för byggnad och trädgård. Kundkrets : företag och privatpersoner.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag

RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag registrerades 2007-06-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag är Elisabet Elvira Nystrand och Jonas Nystrand.

RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag har organisationsnummer 969727-9017. RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag har säte i Höör. Det går bra att ta kontakt med RIKTA Bygg&Fastighetsservice Handelsbolag på telefonnummer 070-371 99 79.

På samma adress finns även följande företag registrerade, RIKTA BYGG och BYGGNADSSERVICE I HYLTEBRUK Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Hylte.

Registrerat på adressen