Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-8456

Telefon

073-545 65 46

Adress

c/o Hördur Haraldsson
Hornsgatan 12B
832 42 Frösön

Antal ansvariga

2 st

Vad är MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag?

MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet med konflikt- och konsekvensanalyser av komplexa ämnesöverskridande problem, främst miljörelaterade. Analysmetoden består bl.a. av insamling av information (teoretiskt och praktisk i fält), system- och sakägareanalyser samt systemdynamisk modellering. Även undervisning förekommer. Läs mer om MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag

Hornsgatan 12B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag består av

Bolagsman

Hördur Haraldsson (50)

Amanda Hagerman (44)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-8456
Firmanamn MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-05-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hornsgatan 12B
Postadress 832 42 Frösön
Säte Lund, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-15
Firmanamn registrerat 2007-06-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet med konflikt- och konsekvensanalyser av komplexa ämnesöverskridande problem, främst miljörelaterade. Analysmetoden består bl.a. av insamling av information (teoretiskt och praktisk i fält), system- och sakägareanalyser samt systemdynamisk modellering. Även undervisning förekommer.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag

MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag registrerades 2007-06-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag är Hördur Valdimar Haraldsson och Amanda Viktoria Hagerman.

MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag har organisationsnummer 969727-8456. MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag har säte i Lund. Det går bra att ta kontakt med MOA-Modelling and Environmental Analysis Handelsbolag på telefonnummer 073-545 65 46.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Östersund.

Registrerat på adressen

Hornsgatan 12B
832 42 Frösön
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress