Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-8423

Telefon

08-724 82 07

Adress

c/o Bonilla
Pilvingegatan 46
128 35 Skarpnäck

Antal ansvariga

2 st

Vad är Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag?

Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Golvslipning-Golvläggning, rivning, lokalvård, importera-exporter trämöbler samt rekryteringspersonal inom restaurangbranschen. Läs mer om Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag

Pilvingegatan 46

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Oscar Humberto Bonilla Trujillo (56)

Komplementär

Yudy Carolina Bonilla Gonzalez (44)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-8423
Firmanamn Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Konkurs inledd 2010-08-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Pilvingegatan 46
Postadress 128 35 Skarpnäck
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-15
Firmanamn registrerat 2007-06-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Golvslipning-Golvläggning, rivning, lokalvård, importera-exporter trämöbler samt rekryteringspersonal inom restaurangbranschen.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag

Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag registrerades 2007-06-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag är Oscar Humberto Bonilla Trujillo och komplementär är Yudy Carolina Bonilla Gonzalez.

Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-8423. Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Åreb Service i Stockholm Kommanditbolag på telefonnummer 08-724 82 07.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Nilsmart AB och SKARPNÄCKS KVARTERSTEATERFÖR NÄKTERGALNINGARNA.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen