Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Tecnica Consulting Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-8332

Telefon

070-257 47 71

Adress

Hallevadet Lärken
595 94 Mjölby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Tecnica Consulting Handelsbolag?

Tecnica Consulting Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Tillhandahålla konstruktions- och produktions-tekniska lösningar för elektroniska och mekaniska system. Innefattar till större delen tjänster inom datorstödd konstruktion, ritning och modellering. Erbjuda tjänster inom event och upplevelser med specialisering på ljud och ljus samt uthyrning av utrustning. Detta inkluderar även byggnation, intallation och montering. Läs mer om Tecnica Consulting Handelsbolag

Hallevadet Lärken

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Christoffer Westrin 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Tecnica Consulting Handelsbolag består av

Bolagsman

Lars Westrin (70)

Christoffer Westrin (34)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Tecnica Consulting Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Tecnica Consulting Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-8332
Firmanamn Tecnica Consulting Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-10-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hallevadet Lärken
Postadress 595 94 Mjölby
Säte Mjölby, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-15
Firmanamn registrerat 2016-09-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Tillhandahålla konstruktions- och produktions-tekniska lösningar för elektroniska och mekaniska system. Innefattar till större delen tjänster inom datorstödd konstruktion, ritning och modellering. Erbjuda tjänster inom event och upplevelser med specialisering på ljud och ljus samt uthyrning av utrustning. Detta inkluderar även byggnation, intallation och montering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Westrin, Lars Christoffer

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Tecnica Consulting Handelsbolag

Tecnica Consulting Handelsbolag registrerades 2007-06-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Tecnica Consulting Handelsbolag är Lars Bertil Westrin och Lars Christoffer Westrin.

Tecnica Consulting Handelsbolag har organisationsnummer 969727-8332. Tecnica Consulting Handelsbolag har säte i Mjölby. Det går bra att ta kontakt med Tecnica Consulting Handelsbolag på telefonnummer 070-257 47 71.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Xene AB och Lasse Westrin Golvkonsult AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Mjölby.

Registrerat på adressen