Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-8142

Telefon

-

Adress

Algatan 5
243 32 Höör

Antal ansvariga

3 st

Vad är Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag?

Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Utveckling, tillverkning och försäljning av mjukvara, hårdvara och tjänster inom informationsteknologi. Läs mer om Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag

Algatan 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag består av

Bolagsman

Ants Maran (53)

Liedgren, Johan

Saltiel, Alexandre

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-8142
Firmanamn Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Algatan 5
Postadress 243 32 Höör
Säte Höör, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-14
Firmanamn registrerat 2007-06-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Utveckling, tillverkning och försäljning av mjukvara, hårdvara och tjänster inom informationsteknologi.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - Maran, Ants Patrik
  • - Saltiel, Alexandre

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag

Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag registrerades 2007-06-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag har organisationsnummer 969727-8142. Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag har säte i Höör. Det går bra att ta kontakt med Goodway Technologies i Sverige Handelsbolag på adress Algatan 5, 243 32 Höör.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Maran, Ants och Ants och Jonas Maran Communications Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Höör.

Registrerat på adressen

Algatan 5
243 32 Höör
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: