Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-8019

Telefon

0498-26 42 52

Adress

c/o Amelid, Carina
Åängen Västerhede 5
622 61 Visby

Antal ansvariga

2 st

Vad är CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag?

CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Estetisk hudvårdsbehandling, försäljning av tryffel, djurfoder och tillbehör, utbildning i hjärt-lungräddning, första hjälpen samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag

Åängen Västerhede 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Bengt Erling Amelid (65)

Komplementär

Carina Amelid (61)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-8019
Firmanamn CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-08-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Åängen Västerhede 5
Postadress 622 61 Visby
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-14
Firmanamn registrerat 2007-06-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Estetisk hudvårdsbehandling, försäljning av tryffel, djurfoder och tillbehör, utbildning i hjärt-lungräddning, första hjälpen samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag

CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag registrerades 2007-06-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag är Bengt Erling Amelid och komplementär är Carina Amelid.

CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-8019. CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med CB Gutecumpanit Heartn Stuff Kommanditbolag på telefonnummer 0498-26 42 52.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Åängen Västerhede 5
622 61 Visby
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress