Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Thoms & Carlgren Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-7706

Telefon

073-062 41 11

Adress

Birkagatan 19
113 36 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Thoms & Carlgren Handelsbolag?

Thoms & Carlgren Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Design och försäljning av kläder till butiker. Thoms & Carlgren Handelsbolag registrerades 2007-06-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Thoms & Carlgren Handelsbolag

Birkagatan 19

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Thoms & Carlgren Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Thoms & Carlgren Handelsbolag består av

Bolagsman

Petra Thoms (36)

Linnéa Carlgren (35)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Thoms & Carlgren Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Thoms & Carlgren Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-7706
Firmanamn Thoms & Carlgren Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Birkagatan 19
Postadress 113 36 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-12
Firmanamn registrerat 2007-06-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Design och försäljning av kläder till butiker.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Thoms & Carlgren Handelsbolag

Thoms & Carlgren Handelsbolag registrerades 2007-06-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Thoms & Carlgren Handelsbolag är Petra Filippa Thoms och Hedvig Linnéa Carlgren.

Thoms & Carlgren Handelsbolag har organisationsnummer 969727-7706. Thoms & Carlgren Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Thoms & Carlgren Handelsbolag på telefonnummer 073-062 41 11.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Silver Thread AB, Holm & Holm AB, M Waltre Holding AB och Kooperativet Sverigefinsk Bok och Kultur i Stockholm, ekonomisk förening.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.