Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

M.INC Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-7177

Telefon

070-727 00 77

Adress

Igelsta Byväg 10-12
761 74 Norrtälje

Antal ansvariga

2 st

Vad är M.INC Handelsbolag?

M.INC Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Uppfödning och försäljning av alpacka. Utbildningsverksamhet inom uppfödning av alpacka samt försäljning av ull. Vård samt konsultation som naprapat. Konsultverksamhet som steg 1-utbildad socionom. Produktion av facklitteratur, samt viss skönlitteratur inom dessa verksamhetsgrenar. Turridning med och uppfödning av islandshästar, alternativ medicinsk behandling av hästar. Läs mer om M.INC Handelsbolag

Igelsta Byväg 10-12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för M.INC Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i M.INC Handelsbolag består av

Bolagsman

Sarah Mannheimer (54)

Fredrik Mannheimer (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för M.INC Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om M.INC Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-7177
Firmanamn M.INC Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-05-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Igelsta Byväg 10-12
Postadress 761 74 Norrtälje
Säte Norrtälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-11
Firmanamn registrerat 2013-10-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Uppfödning och försäljning av alpacka. Utbildningsverksamhet inom uppfödning av alpacka samt försäljning av ull. Vård samt konsultation som naprapat. Konsultverksamhet som steg 1-utbildad socionom. Produktion av facklitteratur, samt viss skönlitteratur inom dessa verksamhetsgrenar. Turridning med och uppfödning av islandshästar, alternativ medicinsk behandling av hästar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om M.INC Handelsbolag

M.INC Handelsbolag registrerades 2007-06-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i M.INC Handelsbolag är Norna Sarah Anna Maria Mannheimer och Karl Fredrik Mannheimer.

M.INC Handelsbolag har organisationsnummer 969727-7177. M.INC Handelsbolag har säte i Norrtälje. Det går bra att ta kontakt med M.INC Handelsbolag på telefonnummer 070-727 00 77.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Norrtälje.

Registrerat på adressen

Igelsta Byväg 10-12
761 74 Norrtälje
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress