Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

M-Gruppen Gotland Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-7003

Telefon

-

Adress

c/o Per Stålberg
Stationsgatan 31 B
624 48 Slite

Antal ansvariga

2 st

Vad är M-Gruppen Gotland Handelsbolag?

M-Gruppen Gotland Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Produktion av färdiglagade maträtter, marknadsföring och försäljning av färdiglagad mat. Konsultverksamhet av dels metodiken vid förpackningar med modifierad atmosfär och andra inerta gasers påverkan av hållbarhetstider på atmos-förpackade livsmedel. Konsultverksamhet avseende utformande av turistkartor, turistbroschyrer och framställande av tryckalster inom turistindustrin. Läs mer om M-Gruppen Gotland Handelsbolag

Stationsgatan 31 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för M-Gruppen Gotland Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i M-Gruppen Gotland Handelsbolag består av

Bolagsman

Per Ivar Stålberg (79)

Börje Hofberg (78)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för M-Gruppen Gotland Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om M-Gruppen Gotland Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-7003
Firmanamn M-Gruppen Gotland Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-12-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Stationsgatan 31 B
Postadress 624 48 Slite
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-11
Firmanamn registrerat 2007-06-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Produktion av färdiglagade maträtter, marknadsföring och försäljning av färdiglagad mat. Konsultverksamhet av dels metodiken vid förpackningar med modifierad atmosfär och andra inerta gasers påverkan av hållbarhetstider på atmos-förpackade livsmedel. Konsultverksamhet avseende utformande av turistkartor, turistbroschyrer och framställande av tryckalster inom turistindustrin.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om M-Gruppen Gotland Handelsbolag

M-Gruppen Gotland Handelsbolag registrerades 2007-06-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i M-Gruppen Gotland Handelsbolag är Per Ivar Stålberg och Bror Börje Malkolm Hofberg.

M-Gruppen Gotland Handelsbolag har organisationsnummer 969727-7003. M-Gruppen Gotland Handelsbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med M-Gruppen Gotland Handelsbolag på adress Stationsgatan 31 B, 624 48 Slite.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.

Registrerat på adressen

Stationsgatan 31 B
624 48 Slite
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: