Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Väst Bröderna Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-6856

Telefon

070-765 38 88

Adress

Parkgatan 17
411 38 Göteborg

Antal ansvariga

1 st

Vad är Väst Bröderna Kommanditbolag?

Väst Bröderna Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Väst Bröderna Kommanditbolag registrerades 2008-03-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Väst Bröderna Kommanditbolag

Parkgatan 17

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Väst Bröderna Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Väst Bröderna Kommanditbolag består av

Komplementär

Ali Koyun (54)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Väst Bröderna Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Väst Bröderna Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-6856
Firmanamn Väst Bröderna Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-08-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Parkgatan 17
Postadress 411 38 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-03-19
Firmanamn registrerat 2015-04-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Väst Bröderna Kommanditbolag

Väst Bröderna Kommanditbolag registrerades 2008-03-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i Väst Bröderna Kommanditbolag är Ali Koyun.

Väst Bröderna Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-6856. Väst Bröderna Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Väst Bröderna Kommanditbolag på telefonnummer 070-765 38 88.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Bröderna på hörnet AB, Göteborgs Naprapat & Idrottsskadeklinik AB och Göteborgs Naprapat & Rehab AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.