Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Eriksson&Kalander Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-5577

Telefon

073-843 04 64

Adress

Kavelbrogatan 19
824 52 Hudiksvall

Antal ansvariga

2 st

Vad är Eriksson&Kalander Handelsbolag?

Eriksson&Kalander Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Import & försäljning samt uthyrning och förmedling av diverse produkter,tex motorprodukter (såsom ATV, scootrar), elektronikprodukter(såsom Datortillbehör), fritidsprodukter, industrimaskiner (såsom grävmaskiner) och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Eriksson&Kalander Handelsbolag

Kavelbrogatan 19

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Eriksson&Kalander Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Eriksson&Kalander Handelsbolag består av

Bolagsman

Fredrik Eriksson (46)

Martin Kalander (41)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Eriksson&Kalander Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Eriksson&Kalander Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-5577
Firmanamn Eriksson&Kalander Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kavelbrogatan 19
Postadress 824 52 Hudiksvall
Säte Hudiksvall, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-04
Firmanamn registrerat 2007-06-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Import & försäljning samt uthyrning och förmedling av diverse produkter,tex motorprodukter (såsom ATV, scootrar), elektronikprodukter(såsom Datortillbehör), fritidsprodukter, industrimaskiner (såsom grävmaskiner) och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Eriksson&Kalander Handelsbolag

Eriksson&Kalander Handelsbolag registrerades 2007-06-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Eriksson&Kalander Handelsbolag är Per Fredrik Eriksson och Lars Martin Gunnar Kalander.

Eriksson&Kalander Handelsbolag har organisationsnummer 969727-5577. Eriksson&Kalander Handelsbolag har säte i Hudiksvall. Det går bra att ta kontakt med Eriksson&Kalander Handelsbolag på telefonnummer 073-843 04 64.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Hudiksvall.

Registrerat på adressen

Kavelbrogatan 19
824 52 Hudiksvall
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: