Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Minnesstund Sverige

Organisationsnummer

969727-5460

Telefon

-

Adress

c/o Jens Winbladh
Prästa Karlsväg 8
443 45 Sjövik

Antal ansvariga

3 st

Vad är Handelsbolaget Minnesstund Sverige?

Handelsbolaget Minnesstund Sverige är ett handelsbolag som kommer att bedriva en verksamhet som främst vänder sig till människor som är i behov av sorgbearbetning. Affärsidén går ut på att utnyttja internet som en mötesplats. Läs mer om Handelsbolaget Minnesstund Sverige

Prästa Karlsväg 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Minnesstund Sverige.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Minnesstund Sverige består av

Bolagsman

Lars Sjåstad (56)

Jens Vinblad (52)

Hans Jonas Engelbrektsson (46)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Minnesstund Sverige. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Minnesstund Sverige

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-5460
Firmanamn Handelsbolaget Minnesstund Sverige
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Prästa Karlsväg 8
Postadress 443 45 Sjövik
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-04
Firmanamn registrerat 2007-06-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget kommer att bedriva en verksamhet som främst vänder sig till människor som är i behov av sorgbearbetning. Affärsidén går ut på att utnyttja internet som en mötesplats.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Minnesstund Sverige

Handelsbolaget Minnesstund Sverige registrerades 2007-06-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Handelsbolaget Minnesstund Sverige har organisationsnummer 969727-5460. Handelsbolaget Minnesstund Sverige har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Minnesstund Sverige på adress Prästa Karlsväg 8, 443 45 Sjövik.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lerum.

Registrerat på adressen

Prästa Karlsväg 8
443 45 Sjövik
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress