Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

JJDT web consulting Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-5338

Telefon

-

Adress

Birger Jarlsgatan 101
113 56 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är JJDT web consulting Kommanditbolag?

JJDT web consulting Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Konsulttjänster avseende strategi, utveckling och management inom web- och mobilbaserade tjänster. Läs mer om JJDT web consulting Kommanditbolag

Birger Jarlsgatan 101

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för JJDT web consulting Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i JJDT web consulting Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Nina Eriksson (81)

Komplementär

Hans-Fredrik Eriksson (54)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för JJDT web consulting Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om JJDT web consulting Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-5338
Firmanamn JJDT web consulting Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Birger Jarlsgatan 101
Postadress 113 56 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-02
Firmanamn registrerat 2007-06-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsulttjänster avseende strategi, utveckling och management inom web- och mobilbaserade tjänster.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om JJDT web consulting Kommanditbolag

JJDT web consulting Kommanditbolag registrerades 2007-06-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i JJDT web consulting Kommanditbolag är Inger Nina Margaretha Eriksson och komplementär är Hans-Fredrik Eriksson.

JJDT web consulting Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-5338. JJDT web consulting Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med JJDT web consulting Kommanditbolag på adress Birger Jarlsgatan 101, 113 56 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Prime Burger Co i Stockholm AB, Tors Byggnadsplåtslageri AB, Executive Financial Services i Stockholm AB och Bostadsrättsföreningen Väduren 101.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.