Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Angita Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-4158

Telefon

070-790 99 01

Adress

Palanders väg 38
136 49 Vega

Antal ansvariga

2 st

Vad är Angita Handelsbolag?

Angita Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är SNI: 47919 Postorder & detaljhandel på internet SNI: 85510 Tränare, instruktör och coach inom idrott SNI: 70220 Konsulttverksamhet avseende företags organisation. Läs mer om Angita Handelsbolag

Palanders väg 38

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Angita Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Angita Handelsbolag består av

Bolagsman

Sture Nystrand (65)

Smiljanka Nystrand (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Angita Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Angita Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-4158
Firmanamn Angita Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-11-26
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Palanders väg 38
Postadress 136 49 Vega
Säte Haninge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-30
Firmanamn registrerat 2012-02-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
SNI: 47919 Postorder & detaljhandel på internet SNI: 85510 Tränare, instruktör och coach inom idrott SNI: 70220 Konsulttverksamhet avseende företags organisation
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Angita Handelsbolag

Angita Handelsbolag registrerades 2007-05-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Angita Handelsbolag är Sture Ernst Lennart Nystrand och Smiljanka Nystrand.

Angita Handelsbolag har organisationsnummer 969727-4158. Angita Handelsbolag har säte i Haninge. Det går bra att ta kontakt med Angita Handelsbolag på telefonnummer 070-790 99 01.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Nystrand, Sture.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Haninge.

Registrerat på adressen

Palanders väg 38
136 49 Vega
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: