Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

KingSalin Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-3648

Telefon

070-670 60 00

Adress

Neptunusvägen 11
141 33 Huddinge

Antal ansvariga

2 st

Vad är KingSalin Handelsbolag?

KingSalin Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning och rådgivning av affärsidéer, lansera och starta nya idéer och projekt. Ledarskapsutveckling, föreläsningar. Personlig rådgivning och träning inom skönhet och hälsa. Import och försäljning av rengöringsprodukter, med tillhörande förbrukningsvaror, hemelektronikprodukter kläder samt skönhets och hälsoprodukter. Äga förvalta, renovera samt uthyrning av fastigheter samt lös och fast egendom såsom möbler, inredning. Import, köp och försäljning av bil, MC samt tillhörande tillbe- hör. Utbildningsverksamhet och därmed förenlig försäljning. Läs mer om KingSalin Handelsbolag

Neptunusvägen 11

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för KingSalin Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i KingSalin Handelsbolag består av

Bolagsman

Raija Salin (61)

Lars Kingelin (60)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KingSalin Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om KingSalin Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-3648
Firmanamn KingSalin Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Neptunusvägen 11
Postadress 141 33 Huddinge
Säte Huddinge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-29
Firmanamn registrerat 2007-05-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning och rådgivning av affärsidéer, lansera och starta nya idéer och projekt. Ledarskapsutveckling, föreläsningar. Personlig rådgivning och träning inom skönhet och hälsa. Import och försäljning av rengöringsprodukter, med tillhörande förbrukningsvaror, hemelektronikprodukter kläder samt skönhets och hälsoprodukter. Äga förvalta, renovera samt uthyrning av fastigheter samt lös och fast egendom såsom möbler, inredning. Import, köp och försäljning av bil, MC samt tillhörande tillbe- hör. Utbildningsverksamhet och därmed förenlig försäljning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om KingSalin Handelsbolag

KingSalin Handelsbolag registrerades 2007-05-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i KingSalin Handelsbolag är Raija Helena Salin och Lars Stefan Kingelin.

KingSalin Handelsbolag har organisationsnummer 969727-3648. KingSalin Handelsbolag har säte i Huddinge. Det går bra att ta kontakt med KingSalin Handelsbolag på telefonnummer 070-670 60 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Huddinge.

Registrerat på adressen

Neptunusvägen 11
141 33 Huddinge
Personer

Det finns 4 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: