Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

El Pelo Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-3259

Telefon

016-12 28 60

Adress

Nygatan 27
632 20 Eskilstuna

Antal ansvariga

2 st

Vad är El Pelo Handelsbolag?

El Pelo Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Bedriva frisörsalong, uthyrning av frisörplatser, försäljning av hår- och hudvårdsprodukter samt därtill hörande verksamhet. Läs mer om El Pelo Handelsbolag

Nygatan 27

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Maria Isho 25-50%
Samar Isho 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i El Pelo Handelsbolag består av

Bolagsman

Samar Isho (42)

Maria Isho (41)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för El Pelo Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om El Pelo Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-3259
Firmanamn El Pelo Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nygatan 27
Postadress 632 20 Eskilstuna
Säte Eskilstuna, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-25
Firmanamn registrerat 2007-05-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
96021 - Hårvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bedriva frisörsalong, uthyrning av frisörplatser, försäljning av hår- och hudvårdsprodukter samt därtill hörande verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om El Pelo Handelsbolag

El Pelo Handelsbolag registrerades 2007-05-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i El Pelo Handelsbolag är Samar Isho och Maria Isho.

El Pelo Handelsbolag har organisationsnummer 969727-3259. El Pelo Handelsbolag har säte i Eskilstuna. Det går bra att ta kontakt med El Pelo Handelsbolag på telefonnummer 016-12 28 60.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Kalous Fastfood AB, Ezel Frisör AB, Hanna Cafe handelsbolaget och MO&HA Café Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Eskilstuna.