Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-2640

Telefon

0155-28 98 85

Adress

Västra Storgatan 5
611 31 Nyköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag?

Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Cafeteria. Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag registrerades 2007-05-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag

Västra Storgatan 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag består av

Bolagsman

Hamza Dag (44)

Mehmet Salih Dag (37)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-2640
Firmanamn Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-10-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Västra Storgatan 5
Postadress 611 31 Nyköping
Säte Nyköping, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-24
Firmanamn registrerat 2007-05-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Cafeteria.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag

Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag registrerades 2007-05-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag är Hamza Dag och Mehmet Salih Dag.

Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag har organisationsnummer 969727-2640. Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag har säte i Nyköping. Det går bra att ta kontakt med Caffe Latte i Nyköping Handelsbolag på telefonnummer 0155-28 98 85.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Allora Frisörsalong AB, Hörnkrogen i Nyköping AB, S. Tasman AB och City Kuaföra Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nyköping.