Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

4 Frukt Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-2566

Telefon

031-41 07 70

Adress

Brunnsgatan 1
413 12 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är 4 Frukt Kommanditbolag?

4 Frukt Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Försäljning av frukt, grönsaker, naturgodis och delikatesser samt därmed förnelig verksamhet. Läs mer om 4 Frukt Kommanditbolag

Brunnsgatan 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Allaaaldin H A Abushanab 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i 4 Frukt Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Omayma Abu Shanab (49)

Komplementär

Allaaaldin H A Abushanab (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för 4 Frukt Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om 4 Frukt Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-2566
Firmanamn 4 Frukt Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-03-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Brunnsgatan 1
Postadress 413 12 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-24
Firmanamn registrerat 2013-04-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av frukt, grönsaker, naturgodis och delikatesser samt därmed förnelig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om 4 Frukt Kommanditbolag

4 Frukt Kommanditbolag registrerades 2007-05-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i 4 Frukt Kommanditbolag är Omayma Ahmed Abdulhamid Abu Shanab och komplementär är Allaaaldin H A Abushanab.

4 Frukt Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-2566. 4 Frukt Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med 4 Frukt Kommanditbolag på telefonnummer 031-41 07 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Italpassione Taudien AB, Italpassione Invest AB och GOOD DEAL FOR ALL Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.