Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

AK Häst och Redovisning kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-2228

Telefon

-

Adress

Hästhagen 8
147 92 Grödinge

Antal ansvariga

1 st

Vad är AK Häst och Redovisning kommanditbolag?

AK Häst och Redovisning kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Hästverksamhet med inridning, tillridning, utbildning, träning och tävling av egna och andras hästar. Träning av ryttare i hoppning och dressyr. Konsultuppdrag inom ekonomi och redovisning. Läs mer om AK Häst och Redovisning kommanditbolag

Hästhagen 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Anneli Brenemark 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i AK Häst och Redovisning kommanditbolag består av

Komplementär

Anneli Brenemark (50)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för AK Häst och Redovisning kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om AK Häst och Redovisning kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-2228
Firmanamn AK Häst och Redovisning kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-05-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hästhagen 8
Postadress 147 92 Grödinge
Säte Botkyrka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-23
Firmanamn registrerat 2007-05-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hästverksamhet med inridning, tillridning, utbildning, träning och tävling av egna och andras hästar. Träning av ryttare i hoppning och dressyr. Konsultuppdrag inom ekonomi och redovisning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om AK Häst och Redovisning kommanditbolag

AK Häst och Redovisning kommanditbolag registrerades 2007-05-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i AK Häst och Redovisning kommanditbolag är Kerstin Anneli Brenemark.

AK Häst och Redovisning kommanditbolag har organisationsnummer 969727-2228. AK Häst och Redovisning kommanditbolag har säte i Botkyrka. Det går bra att ta kontakt med AK Häst och Redovisning kommanditbolag på adress Hästhagen 8, 147 92 Grödinge.

På samma adress finns även följande företag registrerade, ENGQVIST BERGLUND, LOTTA och Dicentra Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Botkyrka.

Registrerat på adressen

Hästhagen 8
147 92 Grödinge
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: