Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-1543

Telefon

070-436 62 24

Adress

462 35 Vänersborg

Antal ansvariga

1 st

Vad är Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag?

Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bedriva pizzeria. Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag registrerades 2007-05-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag består av

Komplementär

Mezher, Toufik Simon

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-1543
Firmanamn Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-04-29
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress
Postadress 462 35 Vänersborg
Säte Färgelanda, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-21
Firmanamn registrerat 2007-05-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bedriva pizzeria.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag

Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag registrerades 2007-05-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag är .

Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-1543. Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag har säte i Färgelanda. Det går bra att ta kontakt med Centrumvägens Pizzeria Kommanditbolag på telefonnummer 070-436 62 24.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

462 35 Vänersborg
Företag (Säte)

-

Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress