Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Energy Invest Öresund Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-1386

Telefon

-

Adress

c/o Hökfelt
Hemvägen 8
262 68 Ängelholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Energy Invest Öresund Handelsbolag?

Energy Invest Öresund Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Investeringar direkt eller indirekt inom område energi och förnyelsebar energi. Affärsrådgivning och konsultuppdrag inom områdena energi, förnyelsebar energi och mjukvaruutveckling, samt för nystartade företag oavsett bransch inom område försäljning och marknads- föring. Handel med värdepapper i noterade och icke noterade bolag. Läs mer om Energy Invest Öresund Handelsbolag

Hemvägen 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Energy Invest Öresund Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Energy Invest Öresund Handelsbolag består av

Bolagsman

Robert Per Hökfelt (55)

Ann-Christin Hökfelt (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Energy Invest Öresund Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Energy Invest Öresund Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-1386
Firmanamn Energy Invest Öresund Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hemvägen 8
Postadress 262 68 Ängelholm
Säte Ängelholm, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-18
Firmanamn registrerat 2007-05-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Investeringar direkt eller indirekt inom område energi och förnyelsebar energi. Affärsrådgivning och konsultuppdrag inom områdena energi, förnyelsebar energi och mjukvaruutveckling, samt för nystartade företag oavsett bransch inom område försäljning och marknads- föring. Handel med värdepapper i noterade och icke noterade bolag.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Energy Invest Öresund Handelsbolag

Energy Invest Öresund Handelsbolag registrerades 2007-05-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Energy Invest Öresund Handelsbolag är Robert Per Hökfelt och Britt Ann-Christin Hökfelt.

Energy Invest Öresund Handelsbolag har organisationsnummer 969727-1386. Energy Invest Öresund Handelsbolag har säte i Ängelholm. Det går bra att ta kontakt med Energy Invest Öresund Handelsbolag på adress Hemvägen 8, 262 68 Ängelholm.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Stellan Vincoach.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ängelholm.

Registrerat på adressen

Hemvägen 8
262 68 Ängelholm
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: