Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri

Organisationsnummer

969727-0735

Telefon

070-866 44 94

Adress

Tranebergs Strand 27 6tr
167 40 Bromma

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri?

Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri är ett handelsbolag vars verksamhet är Handelsbolaget kommer att bedriva galleri och logiverksamhet i Mariestad. Läs mer om Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri

Tranebergs Strand 27 6tr

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri består av

Bolagsman

Thorbjörn Frisk (78)

Kristina Frisk Kummelhjelm (75)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-0735
Firmanamn Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-06-29
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tranebergs Strand 27 6tr
Postadress 167 40 Bromma
Säte Mariestad, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-15
Firmanamn registrerat 2007-05-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
55101 - Hotellverksamhet med restaurangrörelse
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handelsbolaget kommer att bedriva galleri och logiverksamhet i Mariestad.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri

Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri registrerades 2007-05-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri är Hans Thorbjörn Frisk och Kristina Birgitta Inger Frisk Kummelhjelm.

Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri har organisationsnummer 969727-0735. Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri har säte i Mariestad. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolag Kummelhjelms Logi och Galleri på telefonnummer 070-866 44 94.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Tranebergs Strand 27 6tr
167 40 Bromma
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress