Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Nina Söderquist Production Kommanditbolag

Organisationsnummer

969727-0453

Telefon

-

Adress

c/o N.Söderquist
Sankt Eriksgatan 12
112 39 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Nina Söderquist Production Kommanditbolag?

Nina Söderquist Production Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Artistframträdanden, showproduktion, litterär verksamhet samt radio-TV och ljudinspelning. Läs mer om Nina Söderquist Production Kommanditbolag

Sankt Eriksgatan 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Nina Söderquist 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Nina Söderquist Production Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Christer Söderquist (73)

Komplementär

Nina Söderquist (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Nina Söderquist Production Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Nina Söderquist Production Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-0453
Firmanamn Nina Söderquist Production Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-01-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sankt Eriksgatan 12
Postadress 112 39 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-15
Firmanamn registrerat 2007-05-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
90030 - Litterärt och konstnärligt skapande
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Artistframträdanden, showproduktion, litterär verksamhet samt radio-TV och ljudinspelning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Nina Söderquist Production Kommanditbolag

Nina Söderquist Production Kommanditbolag registrerades 2007-05-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Nina Söderquist Production Kommanditbolag är Nils Christer Söderquist och komplementär är Nina Elisabeth Söderquist.

Nina Söderquist Production Kommanditbolag har organisationsnummer 969727-0453. Nina Söderquist Production Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Nina Söderquist Production Kommanditbolag på adress Sankt Eriksgatan 12, 112 39 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Tuvbergergruppen AB, MVMT Media AB, KGK Konsult AB, S:t Eriks Kemtvätt och Skrädderi AB, Nina Söderquist AB, Bostadsrättsföreningen Göken 29, BÄCKS BYAMÄN och S:t Eriks Kemtvätt & Skrädderi Handelsbolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.