Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

SL Entreprenad Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-9596

Telefon

070-366 76 07

Adress

c/o Håkan Lindström
Österforse 147
882 91 Långsele

Antal ansvariga

3 st

Vad är SL Entreprenad Handelsbolag?

SL Entreprenad Handelsbolag är ett handelsbolag som kommer att bedriva olika typer av mark- och anläggningsarbeten såsom grävning, planering, dikning och justering. Läs mer om SL Entreprenad Handelsbolag

Österforse 147

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för SL Entreprenad Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i SL Entreprenad Handelsbolag består av

Bolagsman

Anna Lindström (36)

Fredrik Lindström (34)

Niklas Lindström (32)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för SL Entreprenad Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om SL Entreprenad Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-9596
Firmanamn SL Entreprenad Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Österforse 147
Postadress 882 91 Långsele
Säte Sollefteå, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-10
Firmanamn registrerat 2007-05-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Företaget kommer att bedriva olika typer av mark- och anläggningsarbeten såsom grävning, planering, dikning och justering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om SL Entreprenad Handelsbolag

SL Entreprenad Handelsbolag registrerades 2007-05-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

SL Entreprenad Handelsbolag har organisationsnummer 969726-9596. SL Entreprenad Handelsbolag har säte i Sollefteå. Det går bra att ta kontakt med SL Entreprenad Handelsbolag på telefonnummer 070-366 76 07.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström och Tandhygienist Marie Lindström AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sollefteå.

Registrerat på adressen