Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Nordic Novation Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-9240

Telefon

070-886 80 50

Adress

Esplanaden 6 B lgh 1002
392 33 Kalmar

Antal ansvariga

2 st

Vad är Nordic Novation Handelsbolag?

Nordic Novation Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Import och export mellan Asien och Sverige med natursten, exv granit och skiffer, tyg- och skinnprodukter, exv kläder, skor, plånböcker och skinnväskor även råmaterial för vidare förädling, samt färdigförädlade produkter såsom monument, trädgårdsmöbler, gravstenar, bänkskivor och golvplattor. Läs mer om Nordic Novation Handelsbolag

Esplanaden 6 B lgh 1002

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Nordic Novation Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Nordic Novation Handelsbolag består av

Bolagsman

Fredrik Haraldsson (42)

Erik Bengtsson Blaag (35)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Nordic Novation Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Nordic Novation Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-9240
Firmanamn Nordic Novation Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-11-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Esplanaden 6 B lgh 1002
Postadress 392 33 Kalmar
Säte Kalmar, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-09
Firmanamn registrerat 2007-05-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Import och export mellan Asien och Sverige med natursten, exv granit och skiffer, tyg- och skinnprodukter, exv kläder, skor, plånböcker och skinnväskor även råmaterial för vidare förädling, samt färdigförädlade produkter såsom monument, trädgårdsmöbler, gravstenar, bänkskivor och golvplattor.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Nordic Novation Handelsbolag

Nordic Novation Handelsbolag registrerades 2007-05-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Nordic Novation Handelsbolag är Johan Fredrik Evert Haraldsson och Erik Alfons Bengtsson Blaag.

Nordic Novation Handelsbolag har organisationsnummer 969726-9240. Nordic Novation Handelsbolag har säte i Kalmar. Det går bra att ta kontakt med Nordic Novation Handelsbolag på telefonnummer 070-886 80 50.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kalmar.

Registrerat på adressen

Esplanaden 6 B lgh 1002
392 33 Kalmar
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress