Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bulsport Trade Kommanditbolag

Organisationsnummer

969726-8663

Telefon

073-777 15 84

Adress

Nedre Brogatan 1
293 31 Olofström

Antal ansvariga

2 st

Vad är Bulsport Trade Kommanditbolag?

Bulsport Trade Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Försäljning av skor och textil. Bulsport Trade Kommanditbolag registrerades 2007-05-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Bulsport Trade Kommanditbolag

Nedre Brogatan 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bulsport Trade Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bulsport Trade Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Borislav Ivelinov Iliev (57)

Komplementär

Ismailova, Emel Rahimova

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bulsport Trade Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bulsport Trade Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-8663
Firmanamn Bulsport Trade Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nedre Brogatan 1
Postadress 293 31 Olofström
Säte Olofström, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-08
Firmanamn registrerat 2007-05-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av skor och textil.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bulsport Trade Kommanditbolag

Bulsport Trade Kommanditbolag registrerades 2007-05-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Bulsport Trade Kommanditbolag är Borislav Ivelinov Iliev och komplementär är .

Bulsport Trade Kommanditbolag har organisationsnummer 969726-8663. Bulsport Trade Kommanditbolag har säte i Olofström. Det går bra att ta kontakt med Bulsport Trade Kommanditbolag på telefonnummer 073-777 15 84.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Aktiebolaget R. Valentinsson, Salong vacker skönhet i Olofström AB, Axelssons Begravningsbyrå i Olofström AB, Charlotta Emilsson AB, Vackra Ting i Olofström AB och OLOFSTRÖMSBYGDENS RÖDA KORSKRETS.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Olofström.