Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-7798

Telefon

073-350 40 23

Adress

Hyttingsvägen 38
784 61 Borlänge

Antal ansvariga

2 st

Vad är Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag?

Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Verksamheten kommer till största del att designa t-shirts och tröjor med inriktning på själva trycket. Varje tryck kommer i mycket begränsad upplaga och kommer att vara mycket väl genomarbetat och hålla hög kvalitet både designmässigt och rent fysiskt. T-shirtarna som det trycks på kommer efter tillgång att vara av ekologisk bomull. Detta för att både värna om miljön och för att locka de allt mer miljömedvetna kunderna. Den övriga verksamheten kommer att vara profiltryck åt företag och föreningar vid behov. Läs mer om Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag

Hyttingsvägen 38

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag består av

Bolagsman

Mathias Esteén (47)

Michael Örtlund (41)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-7798
Firmanamn Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-04-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hyttingsvägen 38
Postadress 784 61 Borlänge
Säte Borlänge, Dalarnas län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-04
Firmanamn registrerat 2007-05-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Verksamheten kommer till största del att designa t-shirts och tröjor med inriktning på själva trycket. Varje tryck kommer i mycket begränsad upplaga och kommer att vara mycket väl genomarbetat och hålla hög kvalitet både designmässigt och rent fysiskt. T-shirtarna som det trycks på kommer efter tillgång att vara av ekologisk bomull. Detta för att både värna om miljön och för att locka de allt mer miljömedvetna kunderna. Den övriga verksamheten kommer att vara profiltryck åt företag och föreningar vid behov.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag

Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag registrerades 2007-05-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag är Mathias Esteén och Per Carl Michael Örtlund.

Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag har organisationsnummer 969726-7798. Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag har säte i Borlänge. Det går bra att ta kontakt med Degfabriken kläder och profilering Handelsbolag på telefonnummer 073-350 40 23.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Örtlund, Michael och Örtlund, Elisabeth.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Borlänge.

Registrerat på adressen

Hyttingsvägen 38
784 61 Borlänge
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: