Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Susanne Hansen Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-7475

Telefon

073-370 15 91

Adress

Kristianstadsgatan 29
282 34 Tyringe

Antal ansvariga

2 st

Vad är Susanne Hansen Handelsbolag?

Susanne Hansen Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning och tillverkning av underkläder och smycken, hushåll och mode. Även försäljning av sensuella oljor. Väskor, skor, solglasögon, underkläder, badmode, mode, inredning & hushåll, skönhet, parfym, lampor, betongkonst, accessoarer, blomsterarrangemang & kransar samt presentartiklar. Läs mer om Susanne Hansen Handelsbolag

Kristianstadsgatan 29

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Susanne Hansen Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Susanne Hansen Handelsbolag består av

Bolagsman

Louise Hansen (36)

Susanne Hansen (32)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Susanne Hansen Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Susanne Hansen Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-7475
Firmanamn Susanne Hansen Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-12-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kristianstadsgatan 29
Postadress 282 34 Tyringe
Säte Hässleholm, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-05-03
Firmanamn registrerat 2008-01-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning och tillverkning av underkläder och smycken, hushåll och mode. Även försäljning av sensuella oljor. Väskor, skor, solglasögon, underkläder, badmode, mode, inredning & hushåll, skönhet, parfym, lampor, betongkonst, accessoarer, blomsterarrangemang & kransar samt presentartiklar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Susanne Hansen Handelsbolag

Susanne Hansen Handelsbolag registrerades 2007-05-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Susanne Hansen Handelsbolag är Louise Gertrud Katarina Hansen och Helen Ingrid Susanne Hansen.

Susanne Hansen Handelsbolag har organisationsnummer 969726-7475. Susanne Hansen Handelsbolag har säte i Hässleholm. Det går bra att ta kontakt med Susanne Hansen Handelsbolag på telefonnummer 073-370 15 91.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Hässleholm.

Registrerat på adressen

Kristianstadsgatan 29
282 34 Tyringe
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress