Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Paraply Productions Kommanditbolag

Organisationsnummer

969726-7186

Telefon

08-500 202 10

Adress

Åbylundsvägen 241
137 32 Västerhaninge

Antal ansvariga

2 st

Vad är Paraply Productions Kommanditbolag?

Paraply Productions Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Konsultföretag som hjälper företag, organisationer och andra sammanslutningar med att utveckla affärsmöjligheter. Utveckling av egna affärsideer och arbete med därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Paraply Productions Kommanditbolag

Åbylundsvägen 241

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Paraply Productions Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Paraply Productions Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Mattias Greger Handley (47)

Komplementär

Teresa Handley (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Paraply Productions Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Paraply Productions Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-7186
Firmanamn Paraply Productions Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-05-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Åbylundsvägen 241
Postadress 137 32 Västerhaninge
Säte Haninge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-30
Firmanamn registrerat 2007-04-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultföretag som hjälper företag, organisationer och andra sammanslutningar med att utveckla affärsmöjligheter. Utveckling av egna affärsideer och arbete med därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Paraply Productions Kommanditbolag

Paraply Productions Kommanditbolag registrerades 2007-04-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Paraply Productions Kommanditbolag är Mattias Greger Handley och komplementär är Teresa Michelle Handley.

Paraply Productions Kommanditbolag har organisationsnummer 969726-7186. Paraply Productions Kommanditbolag har säte i Haninge. Det går bra att ta kontakt med Paraply Productions Kommanditbolag på telefonnummer 08-500 202 10.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Doggly Sverige AB, ETT ANNAT LOPP och Doggly Sverige Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Haninge.

Registrerat på adressen

Åbylundsvägen 241
137 32 Västerhaninge
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress