Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

iQtech Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-7012

Telefon

08-36 91 17

Adress

c/o Lennart Gehrke
Skälbyvägen 21
175 64 Järfälla

Antal ansvariga

2 st

Vad är iQtech Handelsbolag?

iQtech Handelsbolag är ett handelsbolag som kommer att bedriva verksamhet som kunsult inom datorbranschen och kapitalförvalting och därmed sedvanliga arbetsuppgifter. Läs mer om iQtech Handelsbolag

Skälbyvägen 21

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för iQtech Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i iQtech Handelsbolag består av

Bolagsman

Lennart Gehrke (61)

Robin Gehrke (33)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för iQtech Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om iQtech Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-7012
Firmanamn iQtech Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-07-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skälbyvägen 21
Postadress 175 64 Järfälla
Säte Järfälla, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-27
Firmanamn registrerat 2007-04-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Företaget kommer att bedriva verksamhet som kunsult inom datorbranschen och kapitalförvalting och därmed sedvanliga arbetsuppgifter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om iQtech Handelsbolag

iQtech Handelsbolag registrerades 2007-04-27 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i iQtech Handelsbolag är Lennart Ivar Gehrke och Robin Anders Fredrik Gehrke.

iQtech Handelsbolag har organisationsnummer 969726-7012. iQtech Handelsbolag har säte i Järfälla. Det går bra att ta kontakt med iQtech Handelsbolag på telefonnummer 08-36 91 17.

På samma adress finns även följande företag registrerade, CDN Lightning Sweden AB, Tiara salong AB, Hälsoklustret Holding AB och Hälsoklustret AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Järfälla.