Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolaget Nyström Image Care

Organisationsnummer

969726-6121

Telefon

031-23 11 87

Adress

c/o Malin Nyström
Håkansdal 88
417 42 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolaget Nyström Image Care?

Kommanditbolaget Nyström Image Care är ett kommanditbolag vars verksamhet är Hudvårdskonsultation och försäljning av hudvårdsprodukter. Fotografering och andra fototjänster samt efterbearbetning av bilder. Projektledning. Läs mer om Kommanditbolaget Nyström Image Care

Håkansdal 88

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Malin Christina Nyström 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolaget Nyström Image Care består av

Kommanditdelägare

Jesper Tage Nyström (52)

Komplementär

Malin Christina Nyström (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Nyström Image Care. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Nyström Image Care

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-6121
Firmanamn Kommanditbolaget Nyström Image Care
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-12-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Håkansdal 88
Postadress 417 42 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-24
Firmanamn registrerat 2007-04-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
74201 - Porträttfotoverksamhet
46180 - Provisionshandel med annat specialsortiment
82300 - Arrangemang av kongresser och mässor
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hudvårdskonsultation och försäljning av hudvårdsprodukter. Fotografering och andra fototjänster samt efterbearbetning av bilder. Projektledning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Nyström Image Care

Kommanditbolaget Nyström Image Care registrerades 2007-04-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Nyström Image Care är Jesper Tage Nyström och komplementär är Malin Christina Nyström.

Kommanditbolaget Nyström Image Care har organisationsnummer 969726-6121. Kommanditbolaget Nyström Image Care har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Nyström Image Care på telefonnummer 031-23 11 87.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Jesper Nyström Development AB.

Registrerat på adressen

Håkansdal 88
417 42 Göteborg
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: