Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-5677

Telefon

040-676 50 70

Adress

Ledebursgatan 3
211 55 Malmö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag?

Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Journalistik, PR, marknadsföring, utbildning samt uthyrning av arbetsplatser. Läs mer om Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag

Ledebursgatan 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag består av

Bolagsman

Kim Hall (62)

Nina Maldaner (60)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-5677
Firmanamn Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-08-25
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ledebursgatan 3
Postadress 211 55 Malmö
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-20
Firmanamn registrerat 2007-04-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Journalistik, PR, marknadsföring, utbildning samt uthyrning av arbetsplatser.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag

Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag registrerades 2007-04-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag är Kim Barbro Hall och Nina Vera Vesna Maldaner.

Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag har organisationsnummer 969726-5677. Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Maldaner & Hall PR & Media Handelsbolag på telefonnummer 040-676 50 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Active Partner i Malmö AB, Baba Books Förlag i Malmö AB, Goodmoor Alliance Holding AB, AKTIVI Konsult AB, Relining Kontroll & Besiktning i Sverige AB och Mediebyrån XLNT Productions Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Malmö.