Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-5651

Telefon

-

Adress

c/o Delgado, David
Banérsgatan 5 B lgh 1101
415 03 Göteborg

Antal ansvariga

1 st

Vad är Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag?

Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konstruktion, utveckling, service, underhållning samt konsulttjänster såsom lagring och hantering av ljud, bild och text. Våra produkter är analoga- och digitala system, med sensorer, mikroprocesser, sändare och mottagarekretsar anpassade för filtrering, bearbetning och modulering av singnaler från olika källor. I samband med våra produkter erbjuder vi installation, uppgradering, reparationsgarantier, service och underhållning samt konsulttjänster i form av information och personal. Våra produkter har tillämpning inom automatisering, kommunikation, interaktiv underhållning, interaktiv reklam, produkter i utbildningssyfte, tjänster i hemmet, system med behov av stor pålitlighet samt system med behov av delad styrning. Läs mer om Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag

Banérsgatan 5 B lgh 1101

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag består av

Bolagsman

Kamary Aliabadi, Behrooz

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-5651
Firmanamn Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-11-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Banérsgatan 5 B lgh 1101
Postadress 415 03 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-20
Firmanamn registrerat 2007-04-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konstruktion, utveckling, service, underhållning samt konsulttjänster såsom lagring och hantering av ljud, bild och text. Våra produkter är analoga- och digitala system, med sensorer, mikroprocesser, sändare och mottagarekretsar anpassade för filtrering, bearbetning och modulering av singnaler från olika källor. I samband med våra produkter erbjuder vi installation, uppgradering, reparationsgarantier, service och underhållning samt konsulttjänster i form av information och personal. Våra produkter har tillämpning inom automatisering, kommunikation, interaktiv underhållning, interaktiv reklam, produkter i utbildningssyfte, tjänster i hemmet, system med behov av stor pålitlighet samt system med behov av delad styrning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag

Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag registrerades 2007-04-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag är .

Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag har organisationsnummer 969726-5651. Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag på adress Banérsgatan 5 B lgh 1101, 415 03 Göteborg.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Banérsgatan 5 B lgh 1101
415 03 Göteborg

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Gothenburg Hardware Communication systems Handelsbolag Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress