Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag

Organisationsnummer

969726-4373

Telefon

-

Adress

Ludvig Nordströmgatan 2
871 31 Härnösand

Antal ansvariga

1 st

Vad är Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag?

Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Begravningsverksamhet. Testamenten. Avtal. Hantering av dödsbon. Bouppteckningar. Transporter. Handel med begravningsbilar. Läs mer om Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag

Ludvig Nordströmgatan 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag består av

Komplementär

Lind, Sven Johan

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-4373
Firmanamn Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-10-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ludvig Nordströmgatan 2
Postadress 871 31 Härnösand
Säte Härnösand, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-16
Firmanamn registrerat 2007-04-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Begravningsverksamhet. Testamenten. Avtal. Hantering av dödsbon. Bouppteckningar. Transporter. Handel med begravningsbilar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag

Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag registrerades 2007-04-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag är .

Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag har organisationsnummer 969726-4373. Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag har säte i Härnösand. Det går bra att ta kontakt med Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag på adress Ludvig Nordströmgatan 2, 871 31 Härnösand.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Härnösand.

Registrerat på adressen

Ludvig Nordströmgatan 2
871 31 Härnösand

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Begravningsringen i Sverige Kommanditbolag Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress