Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Clas & Daniel Golf Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-4035

Telefon

0150-199 44

Adress

Jättorp
641 93 Katrineholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Clas & Daniel Golf Handelsbolag?

Clas & Daniel Golf Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Att bedriva handel i butik såsom försäljning av golfklubbor, kläder, accessoarer, reparationer av golfklubbor. Utbildning, golfinstruktion. Läs mer om Clas & Daniel Golf Handelsbolag

Jättorp

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Clas & Daniel Golf Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Clas & Daniel Golf Handelsbolag består av

Bolagsman

Clas Hultman (56)

Daniel Tillnell (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Clas & Daniel Golf Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Clas & Daniel Golf Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-4035
Firmanamn Clas & Daniel Golf Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-07-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Jättorp
Postadress 641 93 Katrineholm
Säte Katrineholm, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-13
Firmanamn registrerat 2007-04-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Att bedriva handel i butik såsom försäljning av golfklubbor, kläder, accessoarer, reparationer av golfklubbor. Utbildning, golfinstruktion.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Clas & Daniel Golf Handelsbolag

Clas & Daniel Golf Handelsbolag registrerades 2007-04-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Clas & Daniel Golf Handelsbolag är Rolf Clas Hultman och Ove Daniel Tillnell.

Clas & Daniel Golf Handelsbolag har organisationsnummer 969726-4035. Clas & Daniel Golf Handelsbolag har säte i Katrineholm. Det går bra att ta kontakt med Clas & Daniel Golf Handelsbolag på telefonnummer 0150-199 44.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Jättorp Golf AB, Katrineholms Golfrestaurang AB och KATRINEHOLMS GOLFKLUBB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Katrineholms kommun.

Registrerat på adressen