Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag

Organisationsnummer

969726-3839

Telefon

08-702 11 00

Adress

Flaggan 25
116 74 Stockholm

Antal ansvariga

1 st

Vad är Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag?

Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Handel med fast och lös egendom företrädesvis inom träindustrin. Produktion inom media företrädesvis inom annonsering. Uthyrning av personal företrädesvis inom mediabranschen. Läs mer om Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag

Flaggan 25

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag består av

Komplementär

Robin Cugalj (32)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-3839
Firmanamn Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Konkurs avslutad 2018-02-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Flaggan 25
Postadress 116 74 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2010-11-01
Firmanamn registrerat 2010-11-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med fast och lös egendom företrädesvis inom träindustrin. Produktion inom media företrädesvis inom annonsering. Uthyrning av personal företrädesvis inom mediabranschen.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag

Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag registrerades 2010-11-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag är Carl Adam Robin Deny Cugalj.

Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag har organisationsnummer 969726-3839. Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Swedish Exclusive Trading Kommanditbolag på telefonnummer 08-702 11 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Flaggan 25
116 74 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress