Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne

Organisationsnummer

969726-3441

Telefon

-

Adress

Lilla Björkeröd 1063
289 94 Glimåkra

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne?

Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne är ett handelsbolag vars verksamhet är Handelsbolaget ska bedriva detaljhandel med elektroniska och optiska varor, inventarier och tillbehör till maskiner och fordon samt fastigheter, verktyg, maskiner, fordon, fastighetstillbehör, kapital och fastighetsförvaltning. Maskiner och eleketroniska varor för hus, hem och verkstad samt därmed förenlig verksamhet. För hus och hem innebärdet exteriört uteinventarier som växthus, markiser, belysning, samt liknande. Interiört handlar det om hushållsmaskiner, restaurangmaskiner, belysning, massageduschar och andra elektroniska varor. Hus och hem innefattar även varor för fritidsaktiviteter och träning exempelvis löpband, leksaker och cyklar samt därmed förenlig verksamhet. För verkstad innefattar det verkstadsmaskiner som billyft, däckmaskiner, handverktyg och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne

Lilla Björkeröd 1063

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne består av

Bolagsman

Ingemar Gustavsson (58)

Gun-Britt Schill Gustavsson (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-3441
Firmanamn Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lilla Björkeröd 1063
Postadress 289 94 Glimåkra
Säte Östra Göinge, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-11
Firmanamn registrerat 2017-09-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-04-28
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-04-28
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
43999 - Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet
47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handelsbolaget ska bedriva detaljhandel med elektroniska och optiska varor, inventarier och tillbehör till maskiner och fordon samt fastigheter, verktyg, maskiner, fordon, fastighetstillbehör, kapital och fastighetsförvaltning. Maskiner och eleketroniska varor för hus, hem och verkstad samt därmed förenlig verksamhet. För hus och hem innebärdet exteriört uteinventarier som växthus, markiser, belysning, samt liknande. Interiört handlar det om hushållsmaskiner, restaurangmaskiner, belysning, massageduschar och andra elektroniska varor. Hus och hem innefattar även varor för fritidsaktiviteter och träning exempelvis löpband, leksaker och cyklar samt därmed förenlig verksamhet. För verkstad innefattar det verkstadsmaskiner som billyft, däckmaskiner, handverktyg och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45588779
Besöksadress: Lilla Björkeröd 1063
Postnummer: 289 94
Postort: Glimåkra
Län: Skåne län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 45588779
SNI-kod: 43999 - Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne

Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne registrerades 2007-04-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-04-28 och aktivt i momsregistret sedan 2007-04-28.

Bolagsmän i Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne är Kurt-Erik Ingemar Gustavsson och Inger Gun-Britt Margareta Schill Gustavsson.

Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne har organisationsnummer 969726-3441. Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne har säte i Östra Göinge. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Bohagets Garagehus Skåne på adress Lilla Björkeröd 1063, 289 94 Glimåkra.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Östra Göinge kommun.

Registrerat på adressen

Lilla Björkeröd 1063
289 94 Glimåkra
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress