Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-3185

Telefon

-

Adress

c/o Rafiq
Hedebyslingan 18
175 66 Järfälla

Antal ansvariga

2 st

Vad är Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag?

Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Matematikutbildning. Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag registrerades 2007-04-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag

Hedebyslingan 18

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag består av

Bolagsman

Olof Elfwén (45)

Saqib Rafiq (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-3185
Firmanamn Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-05-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hedebyslingan 18
Postadress 175 66 Järfälla
Säte Järfälla, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-11
Firmanamn registrerat 2007-04-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Matematikutbildning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag

Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag registrerades 2007-04-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag är Johan Olof Elfwén och Saqib Rafiq.

Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag har organisationsnummer 969726-3185. Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag har säte i Järfälla. Det går bra att ta kontakt med Matematik Direkt Stockholm Handelsbolag på adress Hedebyslingan 18, 175 66 Järfälla.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Järfälla.

Registrerat på adressen

Hedebyslingan 18
175 66 Järfälla
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress