Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag

Organisationsnummer

969726-2740

Telefon

-

Adress

c/o Monica Kjellin
Bråten 16
731 15 Kolsva

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag?

Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Entreprenad, såsom gallring, planering och plantering inom skogsnäringen och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag

Bråten 16

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Peter Johansson (60)

Komplementär

Monica Kjellin (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-2740
Firmanamn Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-09-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bråten 16
Postadress 731 15 Kolsva
Säte Skinnskatteberg, Västmanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-05
Firmanamn registrerat 2007-04-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Entreprenad, såsom gallring, planering och plantering inom skogsnäringen och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag

Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag registrerades 2007-04-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag är Klas Peter Gustav Johansson och komplementär är Monica Elisabeth Kjellin.

Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag har organisationsnummer 969726-2740. Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag har säte i Skinnskatteberg. Det går bra att ta kontakt med Kjellins Skogskonsult Kommanditbolag på adress Bråten 16, 731 15 Kolsva.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Bråtens Hereford.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Skinnskattebergs kommun.

Registrerat på adressen

Bråten 16
731 15 Kolsva
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: