Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Rock-dust Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-2716

Telefon

-

Adress

Linnégatan 98
115 23 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Rock-dust Handelsbolag?

Rock-dust Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med jordbruksprodukter såsom produkter som avser mineralisering av 'odlingsområdenmark, sten damm samt att sälja stendamm. Läs mer om Rock-dust Handelsbolag

Linnégatan 98

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Jan Mäkitalo 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Rock-dust Handelsbolag består av

Bolagsman

Clara Elisabeth Marie Piper Mäkitalo (56)

Jan Mäkitalo (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Rock-dust Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Rock-dust Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-2716
Firmanamn Rock-dust Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-09-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Linnégatan 98
Postadress 115 23 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-05
Firmanamn registrerat 2007-04-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med jordbruksprodukter såsom produkter som avser mineralisering av 'odlingsområdenmark, sten damm samt att sälja stendamm.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Mäkitalo, Jan Östen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Rock-dust Handelsbolag

Rock-dust Handelsbolag registrerades 2007-04-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Rock-dust Handelsbolag är Clara Elisabeth Marie Piper Mäkitalo och Jan Östen Mäkitalo.

Rock-dust Handelsbolag har organisationsnummer 969726-2716. Rock-dust Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Rock-dust Handelsbolag på adress Linnégatan 98, 115 23 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ingrid Kalderén Consulting AB, Marisö AB, Bouquet Wines Sweden AB, Piper Mäkitalo AB och Bostadsrättsföreningen Berwald.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.