Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Christiansen's Kök

Organisationsnummer

969726-2278

Telefon

076-878 85 85

Adress

Ribbings väg 31
192 52 Sollentuna

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Christiansen's Kök?

Handelsbolaget Christiansen's Kök är ett handelsbolag vars verksamhet är Restaurang, catering, café, handel med kosttillskott. Näringspreparat. Handel med båtar. Arrangemang av mat- och vinresor. Handel med hem- och kontorsintedning, inredningskonsultationer. Handel och design av kläder och textil, handel med cyklar. Läs mer om Handelsbolaget Christiansen's Kök

Ribbings väg 31

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Christiansen's Kök.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Christiansen's Kök består av

Bolagsman

Jonathan Beskow (30)

Wilhelm Christiansen (30)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Christiansen's Kök. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Christiansen's Kök

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-2278
Firmanamn Handelsbolaget Christiansen's Kök
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-06-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ribbings väg 31
Postadress 192 52 Sollentuna
Säte Vallentuna, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-03
Firmanamn registrerat 2007-10-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Restaurang, catering, café, handel med kosttillskott. Näringspreparat. Handel med båtar. Arrangemang av mat- och vinresor. Handel med hem- och kontorsintedning, inredningskonsultationer. Handel och design av kläder och textil, handel med cyklar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Christiansen's Kök

Handelsbolaget Christiansen's Kök registrerades 2007-04-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Christiansen's Kök är Jonathan Andreas Sebastian Beskow och Hans Wilhelm Alexei Christiansen.

Handelsbolaget Christiansen's Kök har organisationsnummer 969726-2278. Handelsbolaget Christiansen's Kök har säte i Vallentuna. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Christiansen's Kök på telefonnummer 076-878 85 85.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sollentuna.

Registrerat på adressen

Ribbings väg 31
192 52 Sollentuna
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress