Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-2187

Telefon

073-988 98 86

Adress

Lövängsvägen 3
151 53 Södertälje

Antal ansvariga

2 st

Vad är Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag?

Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Data- och mediabranschen som PC-underhåll, nätverkslösningar, webblösningar, videoproduktion, produktutveckling inom media- och IT-lösningar. Läs mer om Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag

Lövängsvägen 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag består av

Bolagsman

Kuryakos Barqasho (43)

Nurcan Altinsu (38)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-2187
Firmanamn Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-01-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lövängsvägen 3
Postadress 151 53 Södertälje
Säte Södertälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-04-03
Firmanamn registrerat 2007-04-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Data- och mediabranschen som PC-underhåll, nätverkslösningar, webblösningar, videoproduktion, produktutveckling inom media- och IT-lösningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag

Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag registrerades 2007-04-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag är Kuryakos Barqasho och Nurcan Altinsu.

Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag har organisationsnummer 969726-2187. Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag har säte i Södertälje. Det går bra att ta kontakt med Active IT & Media i Södertälje Handelsbolag på telefonnummer 073-988 98 86.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Södertälje.

Registrerat på adressen

Lövängsvägen 3
151 53 Södertälje
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress