Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag

Organisationsnummer

969726-1254

Telefon

073-520 09 10

Adress

c/o Lindahl Björkdahl
Krokvägen 12A
131 41 Nacka

Antal ansvariga

3 st

Vad är Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag?

Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag är ett handelsbolag som ska arrangera evenemang, utföra marknadsföringsuppdrag åt andra företag, bedriva DJ-utbildning samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag

Krokvägen 12A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag består av

Bolagsman

Marcus Lindahl (37)

Fredrik Holmström (37)

Christian Larsen (35)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-1254
Firmanamn Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-05-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Krokvägen 12A
Postadress 131 41 Nacka
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-30
Firmanamn registrerat 2007-03-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Företaget ska arrangera evenemang, utföra marknadsföringsuppdrag åt andra företag, bedriva DJ-utbildning samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag

Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag registrerades 2007-03-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag har organisationsnummer 969726-1254. Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Eventmäklarna Stockholm Handelsbolag på telefonnummer 073-520 09 10.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nacka.

Registrerat på adressen

Krokvägen 12A
131 41 Nacka
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress