Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag

Organisationsnummer

969726-0330

Telefon

070-143 59 99

Adress

c/o Schillhaneck
Holmavägen 25
424 57 Gunnilse

Antal ansvariga

2 st

Vad är Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag?

Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva hår- och skönhetsvård såsom skönhetsvård, manikyr, håltagning för örhänge samt försäljning av tillhörande produkter. Läs mer om Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag

Holmavägen 25

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Glenn Schilhaneck (51)

Komplementär

Christina Schilhaneck (58)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969726-0330
Firmanamn Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-05-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Holmavägen 25
Postadress 424 57 Gunnilse
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2010-11-16
Firmanamn registrerat 2011-01-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva hår- och skönhetsvård såsom skönhetsvård, manikyr, håltagning för örhänge samt försäljning av tillhörande produkter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag

Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag registrerades 2010-11-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag är Glenn Jörgen Schilhaneck och komplementär är Christina Schilhaneck.

Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag har organisationsnummer 969726-0330. Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Cicki-Belle Hår- & skönhetsvård Kommanditbolag på telefonnummer 070-143 59 99.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Holmavägen 25
424 57 Gunnilse
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: