Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Selmi Collection Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-9530

Telefon

076-262 48 80

Adress

Bräckevägen 6
451 55 Uddevalla

Antal ansvariga

2 st

Vad är Selmi Collection Handelsbolag?

Selmi Collection Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Tillverkning, handel, agenturhandel, distrubition, e-handel av hus- och heminredningartiklar ,baby- och barnprodukter samt skinnartiklar. Samt städservice. Läs mer om Selmi Collection Handelsbolag

Bräckevägen 6

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Selmi Collection Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Selmi Collection Handelsbolag består av

Bolagsman

Selmi, Maher

Selmi, Linda Helen

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Selmi Collection Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Selmi Collection Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-9530
Firmanamn Selmi Collection Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Konkurs avslutad 2016-03-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bräckevägen 6
Postadress 451 55 Uddevalla
Säte Uddevalla, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-26
Firmanamn registrerat 2007-03-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Tillverkning, handel, agenturhandel, distrubition, e-handel av hus- och heminredningartiklar ,baby- och barnprodukter samt skinnartiklar. Samt städservice.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Selmi Collection Handelsbolag

Selmi Collection Handelsbolag registrerades 2007-03-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Selmi Collection Handelsbolag är Maher Selmi och .

Selmi Collection Handelsbolag har organisationsnummer 969725-9530. Selmi Collection Handelsbolag har säte i Uddevalla. Det går bra att ta kontakt med Selmi Collection Handelsbolag på telefonnummer 076-262 48 80.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Westbrings Fastighets Aktiebolag, Westbrings Hyresfastigheter AB, Westbring Förvaltnings AB, Lindkleven Stall AB, DW Holding AB, Bohus Kakel & Snickeri AB, Westbring CJE AB och Bohus Kakel & Snickeri Handelsbolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uddevalla.