Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-9423

Telefon

-

Adress

c/o Jan Skoglund
Karlavägen 7
114 24 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag?

Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag är ett handelsbolag som ska bedriva ålderdomshem med medicinska, personliga och sociala tjänster samt uthyrning av bostäder och lägenheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag

Karlavägen 7

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag består av

Bolagsman

Jan Erik Skoglund (72)

Anne Lundmark (57)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-9423
Firmanamn Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-05-29
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Karlavägen 7
Postadress 114 24 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-26
Firmanamn registrerat 2007-06-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva ålderdomshem med medicinska, personliga och sociala tjänster samt uthyrning av bostäder och lägenheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag

Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag registrerades 2007-03-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag är Jan Erik Skoglund och Anne Lundmark.

Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag har organisationsnummer 969725-9423. Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Livsrum-För Ditt Liv Handelsbolag på adress Karlavägen 7, 114 24 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ergonomi & Miljö Design, Inger Bjarke Aktiebolag, AB SynMass Synskadade Massörer, Annia Capital AB, STCS Group AB, STCS Esthetic AB, YouStream AB, Skoglund & Partners AB och TEN Konsult med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.