Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-9373

Telefon

0650-187 00

Adress

Hövdingegatan 5
824 43 Hudiksvall

Antal ansvariga

2 st

Vad är Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag?

Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag är ett handelsbolag som ska utföra hälsokontroller och vaccinationer samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag

Hövdingegatan 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag består av

Bolagsman

G Hälsoteam AB

Anders Lång AB

Revisor för bolaget

Revisor

Mats Blennå (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-9373
Firmanamn Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-12-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hövdingegatan 5
Postadress 824 43 Hudiksvall
Säte Hudiksvall, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-26
Firmanamn registrerat 2009-01-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska utföra hälsokontroller och vaccinationer samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag

Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag registrerades 2007-03-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag är G Hälsoteam AB och Anders Lång AB.

Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag har organisationsnummer 969725-9373. Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag har säte i Hudiksvall. Det går bra att ta kontakt med Specialistläkarmottagningen i Hudiksvall Handelsbolag på telefonnummer 0650-187 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Medicinsk Profession i Hudiksvall AB, Goodcare Hudiksvall AB och CityGym i Ljusdal AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Hudiksvall.

Registrerat på adressen