Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Techlang Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-8748

Telefon

-

Adress

Tallbacksvägen 56
756 45 Uppsala

Antal ansvariga

3 st

Vad är Techlang Handelsbolag?

Techlang Handelsbolag är ett handelsbolag som tillhandahåller lönehantering och bokföringstjänster. tillhandahåller projektering och dimensionering av konstruktioner. tillhandahåller översättningar. tillhandahåller utbildningstjänster. Läs mer om Techlang Handelsbolag

Tallbacksvägen 56

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Techlang Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Techlang Handelsbolag består av

Bolagsman

Mario Buzzi-Donato (86)

Gunvor Margareta Lambert Buzzi-Donato (80)

Karin Buzzi-Donato (55)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Techlang Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Techlang Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-8748
Firmanamn Techlang Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-02-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tallbacksvägen 56
Postadress 756 45 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-23
Firmanamn registrerat 2007-03-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Företaget tillhandahåller lönehantering och bokföringstjänster. Företaget tillhandahåller projektering och dimensionering av konstruktioner. Företaget tillhandahåller översättningar. Företaget tillhandahåller utbildningstjänster.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Techlang Handelsbolag

Techlang Handelsbolag registrerades 2007-03-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Techlang Handelsbolag har organisationsnummer 969725-8748. Techlang Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Techlang Handelsbolag på adress Tallbacksvägen 56, 756 45 Uppsala.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Ekestern & Co AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Tallbacksvägen 56
756 45 Uppsala
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: